image description

NYHEDER

Successfuld åbent hus

Åbent hus weekend har været meget spænende og succesfuld. Vi siger mange tak til alle, de besøgte os. Det var en fornøjelse at vise vores værft og både frem. Næste udstilling: hanseboot ancora boat show fra 25. til 27. maj 2018. Vi håber at se mange a jer i Neustadt/Tyskland.

Yderligere udstillinger se her.


Tidligere aktiviteter og udstillinger:

Successfuld boot 2018 – Åbent hus kommer snart

Vi har haft en meget succesfuld udstilling i Düsseldorf. Vi siger mange tak til alle, de har besøgt os på vores stand. Inden længe er det tid til vores åbent hus arrangement: 9.-11. marts 2018 står dørene til værftet åben og I har en chance for at se både under bygning, vores modeller Nordship 360DS, 380DS og 40DS og desuden vores brugte både. Kom forbi fredag fra kl. 13 til kl. 17, lørdag og søndag fra kl. 10 til kl. 16. Vi ser frem at ser jer på værftet.

Glædelig Jul – vi glæder os til at se jer igen på Boot 2018

Nordship Yachts ønsker alle en rigtig Glædelig Jul samt Godt Nytår. Vi håber at møde jer i 2018 på vandet, i en havn eller på en messe. Muligvis på boot i Düsseldorf/Tyskland? Nordship Yachts præsenterer fra d. 20. til d. 28. januar 2018 en Nordship 380 DS og en Nordic Cruiser. Vi ser frem til jeres besøg i hal 15 på vores stand A03/04. Messen har åbent hver dag fra 10 til 18.

Åbent hus i Lunderskov

Fra d. 17 til d. 19. november 2017 var værftsdørene åbne i Lunderskov. Der var mange sejlere som har set produktionen, nye og brugte både og har haft en god snak med os. Vi takker for besøget og ser frem at møde jer igen.

Nordship Yachts på den sidste hanseboot

Fra d. 28. oktober til d. 5. november 2017 har vi vist en Nordship 380 DS og en Nordic Cruiser på den sidste hanseboot. Udstillingenhar været meget spænende og succesfuld. Vi siger mange tak til alle, der besøgte os. Det var en fornøjelse at vise vores både frem. Vi ser frem til at finde ud af, hvad der vil sker med udstillingen i Hamborg i fremtiden.

Nordic Cruiser på Interboot

Fra d. 23. september til d. 1. oktober 2017 var vi med vores klassiske daycruiser ved Bodensøen på Interboot. Vi takker for den store interesse og besøg. Vi håber at byde dig velkommen ombord snart igen.

Flensburg Boat Show – god begivenhed i efteråret vejr

Fra 8. til 10. september 2017 udstillede vi Nordship 380DS, Nordic Cruiser og Elling E3 Ultimate på Flensburg Boat Show i Flensburg. Vi takker alle besøgende for deres besøg. Vi har haft en dejlig og hyggelig udstilling med desværre lidt regnvejr.

Vandsportsmesse i Ishøj – en stor succes i det bedste sommervejr

Fra 1. til 3. september 2017 præsenterede vi Nordhip 360DS, Nordic Cruiser og Elling E3 Ultimate på Båd- og Vandsportmesse i Ishøj. Vi siger mange tak til alle besøgende. Det var en fantastisk weekend med mange besøgende og det bedste vejr. Mere end 20.000 besøgende kom og kunne se nye og brugte både, få oplysninger om forskellige vandsportsprodukter og endda komme på vandet, for eksempel med kanoer eller stand-up paddle boards. En super flot weekend – vi kommer tilbage næste år!

Tak for dit besøg hos hanseboot ancora boat show i Neustadt/Tyskland

Fra 26. til 28. maj har vi udstillet vores Nordic Cruiser på hanseboot ancora boat show i Neustadt/Tyskland. Vi har haft en rigtig god udstilling og siger mange tak til alle vores besøgende, som besøgte vores Nordic Cruiser i det helt fantastiske sommervejr.

Nordship Yachts udstiller på Fredericia Boat Show

Vi udstiller i Fredericia sammen med Faurby Yacht. Vi glæder os til at se jer på vores stand A – 1102 lige inden for døren. I møder dog allerede en Nordship 360 DS når I ankommer til “Dronning Margrethe Hallen” da vi i år stiller en Nordship til rådighed som vartegn for udstillingen. På vores stand viser vi en Nordship 360 DS og en Nordic Cruiser. Faurby Yacht viser en Faurby 363E. Kom og få en bådsnak og en hyggelig dag på udstillingen.