image description

NYHEDER

Nordship Yachts på den sidste hanseboot

Fra d. 28. oktober til d. 5. november 2017 var viser vi en Nordship 380 DS og en Nordic Cruiser på den sidste hanseboot. Besøg os i hal B6 på stand B117a. Vi ser frem til at se dig. I weekenderne er vi der fra kl. 10 til kl. 18 og på hverdage fra kl. 12 til 20.

Nordic Cruiser på Interboot

Fra d. 23. september til d. 1. oktober 2017 var vi med vores klassiske daycruiser ved Bodensøen på Interboot. Vi takker for den store interesse og besøg. Vi håber at byde dig velkommen ombord snart igen.

Sikker dato – 18. + 19. November 2017 – åbent hus i Lunderskov

Yderligere udstillinger se her.


Tidligere aktiviteter og udstillinger:

Flensburg Boat Show – god begivenhed i efteråret vejr

Fra 8. til 10. september 2017 udstillede vi Nordship 380DS, Nordic Cruiser og Elling E3 Ultimate på Flensburg Boat Show i Flensburg. Vi takker alle besøgende for deres besøg. Vi har haft en dejlig og hyggelig udstilling med desværre lidt regnvejr.

Vandsportsmesse i Ishøj – en stor succes i det bedste sommervejr

Fra 1. til 3. september 2017 præsenterede vi Nordhip 360DS, Nordic Cruiser og Elling E3 Ultimate på Båd- og Vandsportmesse i Ishøj. Vi siger mange tak til alle besøgende. Det var en fantastisk weekend med mange besøgende og det bedste vejr. Mere end 20.000 besøgende kom og kunne se nye og brugte både, få oplysninger om forskellige vandsportsprodukter og endda komme på vandet, for eksempel med kanoer eller stand-up paddle boards. En super flot weekend – vi kommer tilbage næste år!

Tak for dit besøg hos hanseboot ancora boat show i Neustadt/Tyskland

Fra 26. til 28. maj har vi udstillet vores Nordic Cruiser på hanseboot ancora boat show i Neustadt/Tyskland. Vi har haft en rigtig god udstilling og siger mange tak til alle vores besøgende, som besøgte vores Nordic Cruiser i det helt fantastiske sommervejr.

Nordship Yachts udstiller på Fredericia Boat Show

Vi udstiller i Fredericia sammen med Faurby Yacht. Vi glæder os til at se jer på vores stand A – 1102 lige inden for døren. I møder dog allerede en Nordship 360 DS når I ankommer til “Dronning Margrethe Hallen” da vi i år stiller en Nordship til rådighed som vartegn for udstillingen. På vores stand viser vi en Nordship 360 DS og en Nordic Cruiser. Faurby Yacht viser en Faurby 363E. Kom og få en bådsnak og en hyggelig dag på udstillingen.